Waarom is Sigma de beste buitenverf?

De Sigma Facade Topcoat en Sigma S2U Allure Gloss zijn twee producten die gebruikt worden voor het beschermen en verfraaien van gevels en houten oppervlakken buiten. Deze producten hebben een aantal unieke voordelen waardoor ze zich positief onderscheiden van andere vergelijkbare buitenverf producten op de markt, benieuwd?

Wat zijn de voordelen van Sigma Facade gevelverf?

Ten eerste biedt de zijdeglanzende buitengevel verf Sigma Facade Topcoat Satin uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en vervuiling. De buitenverf is waterafstotend en verhoogt de waterdichtheid van de ondergrond, waardoor het ideale bescherming biedt tegen regen, vocht en andere vochtinwerking. Bovendien beschermt het tegen zure regen, vervuiling en UV-straling, waardoor de gevel van je huis langdurig beschermd is tegen deze invloeden van buitenaf.

Makkelijk en snel schilderen met Sigma Facade

Ten tweede is de Sigma Facade Topcoat eenvoudig aan te brengen en onderhoudsvriendelijk. Het is een watergedragen product dat snel en gemakkelijk met een kwast, roller of spuitpistool aangebracht kan worden. Bovendien droogt het snel, waardoor het snel overgeschilderd kan worden en uw projecten snel voltooid kunnen worden. Het onderhoud van de Sigma Facade Topcoat is ook eenvoudig en vereist slechts periodiek reinigen om de optimale bescherming en glans te behouden.

Wat zijn de voordelen van S2U Allure Gloss?

De Sigma S2U Allure Gloss is een hoogglanzende, duurzame verf. Deze houtlak voor buiten is perfect geschikt voor toepassingen op houten en metalen oppervlakken. Deze A-merk lak biedt een heldere, scherpe en heldere afwerking die ontworpen is om lange tijd mooi te blijven. Bovendien is Sigma S2U Allure Gloss:

  • weer- en waterbestendig
  • eenvoudig aan te brengen
  • onderhoudsvriendelijk

De perfecte bescherming voor je houtwerk buiten tegen invloeden van wind en weer. 

Houtwerk schilder je met Sigma S2U Allure Gloss

Ten slotte is de Sigma S2U Allure Gloss eenvoudig aan te brengen. Gebruik hiervoor een kwast of lakroller. Omdat de lakverf snel droog is kan je na korte tijd al een tweede laag verf aanbrengen mocht je dat willen. Sigma S2U Allure is onderhoudsvriendelijk, reinig het oppervlak soms door het af te nemen om de optimale bescherming en glans te behouden.

Koop Sigma verf voor je buiten schilderwerk

Voor je buitenschilderwerk bieden de Sigma Facade Topcoat en Sigma S2U Allure Gloss een aantal unieke voordelen, waaronder:

  •  uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en vervuiling 
  • eenvoudige toepassing en onderhoud, 
  • heldere, duurzame afwerking 

Als je op zoek bent naar een product dat jouw gevels en houten oppervlakken op lange termijn beschermt koop dan Sigma verf, wij mengen hem ook op kleur voor je, en op werkdagen besteld is dezelfde dag nog verzonden.